ДА СЕ ОГРАНИЧИ ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА


„Не успяваме да разкрием нови работни места и да разширим производството си, защото липсва дървесина – всичко се изнася и ние сме принудени да пускаме работниците в неплатен отпуск, докато доставим необходимите количества“, оплакаха се хора от бранша в Троян, където беше на посещение водачът на листата на ДПС Джейхан и кандидатите от Област Ловеч.

Фирмата за паркет, масив, дъски и детайли „Хедон“ в Троян е една от тези, които дават препитание на около 100 семейства в Троян, но през последните години все по-често проблемът с липсата на дървесина стопира работата.

„Трябват ни по 1500 кубика месечно – за фурнир, масивна дървесина и брикети, но докато държавата не си влезе във функциите и не забрани износа на обла дървесина, трудно можем да говорим за развитие и инвестиции“, споделя Хасан Делиахмедов.

„Държавата трябва да се грижи за бизнеса и работните места. Това е и в основата на предизборната ни програма. Ще вземем под внимание всички ваши сигнали и ще реагираме адекватно с инициативи“, беше категоричен Джейхан Ибрямов.

 

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017! 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 

Коментари