Случайни минувачи покрай завода „Димо Дичев“ в Харманли, който от 1998г. се казва Елпром Харманли били възмутени като видели как монумента на Димо Дичев се събаря с багери по заръка на перача на мръсни пари  Борис Бояджиев. Минувачите спрели да питат защо – отговорът бил, че Бояджиев се бил прицелил в това да узурпира марката ЕЛПРОМ и само той да можел да се нарича така в България.

Потресаващата истина е една, Бояджиев е доносник от ДС, приватизирал активи за милиарди и щедро финансиран от офшорки времево съвпадащо с обира на Алфабанк от шурея му Петко Митевски, осъден на 15 г. затвор и  да върне парите, които се въртят около Борис Бояджиев. Бояджиев през 2011г. ликвидира приватизационния фонд „Св. Никола“ (Индустриалан Холдингова Компания), за да може днес той да е собственик на всички активи от фонда, а народът кучета го яли.

Днес Борис Бояджие се нарича не доносник, а бизнесмен, а къде е държавата, прокуратурата и полицията!? Защо се страхуват от него!!! Всичко е налице, обири, грабежи, измами, вандализъм и симулативни фалити контролирани от него самия, схеми за източване и т.н. как може един треторазряден доносник от Държавна Сигурност като Борис Бояджиев родом от Асеновград да стане милиардер на 30 години, а Николай Банев … те днес са милиардери от масовата приватизация, народът е измамен, а те се правят на бизнесмени! До кога, къде е държавата?