Грандиозно парти на THEO & Yori в “Mojito Fantastico” – Дряново


На 11.09. петък, от 19:00 часа, THEO & Yori, ще представят новият си видеоклип към песента – „Дума Да Не Става” в родният си град!

Дряновските любимци, Теодор Василев – Theo и Йордан Сотиров – Yori, преди месец заснеха и видеоклипа към песента „Дума Да Не става”. Видеото е дело Христо Христов /Devil Cinema/. А за цялостната продукция на песента стои музикалният лейбъл: Dream Stars Records в лицето на многонаграждаваният бийтмейкър на България Петът Неделчев / Pez Beats / който също ще се погрижи за страхотният Live Performance на изпълнителите. С голямата си любов и обич към родния кРАЙ, младите таланти запечатаха видеото на легендарният „Сини Вир” – Дряновски манастир.

Домакин на събитието е елитния Coctail Bar “Mojito Fantastico” в Дряново, където ще се събере Trap & Hip-Hop културата на младото поколение в България. Открита сцена с брилянтен звук и лайт шоу, изпълнения на живо с участието на Theo, Yori , MishMash , The D, Eros и цялата група на музикалният лейбъл „Dream Stars Records”. Също така феновете на Trap & Rap звученето ще се насладят на Live Mix-а на DJ Theo .Главен съпорт на партито оказват момчетата от „White Swan Ent”, те са млади, креативни младежи, които се завърнаха от Англия, а днес въвеждат модела на музикалната „Trap” културата и в България, организирайки големи ивенти в цялата страна. Събитието се осъществява с подкрепата на: Телевизия „BG MUSIC Channel”, „Дарик Радио”, Агенция „БЛИЦ”, „D-News”, „Дряново.Нет”, Музикален лейбъл „DJ Universe”, “DJ Presents”, “DS Play”, „Park Hotel Dryanovo”, къща за гости „Хаджи Марковата Къща” Дряново и сладкарница “Симона” Габрово. Очаква ни неповторимо парти в Дряново!

Start: 19:00h Вход: 3 лв.

Телефон за резервации: 0877866680, 088788279

Коментари