ГРАБЕЖ НА НАРОДА! Мутрата-приватизатор Борис Бояджиев заграби 14 милиона от фонда за масова приватизация, а народът пасти да яде!

Приватизаторите Борис Бояджиев и Николай Банев, заедно с Радан Кънев на протестите пред Съдебната палата в София за сваляне на правителството.


Асеновградският тарикат Борис Бояджиев създал престъпния фонд за грабежи на народа „Св. Никола“ през 1996 г. като забърсал активи за близо 1 000 000 000 (един милиард) лева по престъпната схема на Банев за масова приватизация. Така бедняците станали милионери. Та каква е схемата. След 1989г. възникна въпросът как след като сме демократична държава да стане така, че всеки навършил 18 години да получи солидарно дял от българската икономика. Решението бе просто всеки да получи бонова книжка, с която да се включи в раздържавяването. Очакването беше, че срещу всяка бонова книжка всеки ще получава значителна сума на годишна база от доходите на приватизираните предприятия. Банев и Бояджиев обещаваха до 40% доходност на година!!! Щедро обещание, което не се сбъдна никога!
Така през 1996г. комсомолските секретари и доносници на Държавна сигурност от Хасковско -Николай Банев (от Любимец) и Борис Бояджиев (от Асеновград) учредиха фондове за измама и грабеж на народа.
Единият, този на Николай Банев бе учреден в съдружие с още двама и така бе кръстен АКБ (от фамилните имена на съдружниците Аврамов, Конов и Банев). Двамата съдружници на Банев загинаха по много странен и сходен начин, при катастрофи!!! Типичен подход на Държавна сигурност, който Банев прилага успешно!
Банев създаде мутренска фирма с  над 1 000 уж охранители, които се разхождаха необезпокоявано с автомати и така се провеждаха и събранията на акционерите на заграбените от него фирми. Фалшификации, измами, грабежи, изнудване, заплахи, и т.н.. Който посмееше да се жали, следваха заплахи за отвличания и реализиране на такива! Така мутренските подходи на Банев бяха класика близо 20 години и всички се страхуваха от него, защото имаше огромно влияние и това се потвърждаваше от факта, че му позволиха да измами цяла България и да прибере 130 предприятия, които днес са нарязани на скрап.
Борис Бояджиев е другият комикс герой на прехода. Изпечен рекетьор, изнудвач, доносник на Държавна сигурност, прославил се с множество измамни схеми, в които е участвал и всички срещу народа и България. Мутренският му манталитет винаги е бил водещ. Той заплашва с високопоставени лица и за страничния наблюдател това звучи правдоподобно, иначе как щеше да е измамил цяла България и да е на свобода?!
Днес Борис Бояджиев се нарича бизнесмен, след като през 2011г. обяви фалита на фонда за масова привазиция „Св. Никола“ (прекръстен през 1998г. на Индустриална Холдингова Компания) и след като заграби активи за над 1 000 000 000 (един милиард) лева. В това число Химатех с огромно имущество, Елпром Харманли и т.н., днес всичко е негово и на семейството му, а акционерите във фонда за масова приватизация – нищо!!! През 2011г. Борис Бояджиев бе замесен в обира на Алфабанк с над 21 000 000 лева. Петко Митевски, който бе Главен касиер в банката ги откраднал, за да ги даде на семейството си, а негова сестра е Теменужка (Митевска) Бояджиев съпругата на Борис Бояджиев и майка на Тодор Бояджиев всички свързани с Елпром Харманли!!! Престъпленията продължават и днес.
Само преди два месеца Борис Бояджиев продаде парцел на бул. „Г. М. Димитров“, който бе част от активите на Химатех, забърсан преди да фалира приватизационния фонд през фирма „Борком 63“ и днес той само от този парцел взе 14 000 000 лева?! Това законно ли е?! Това е на българския народ!!! Защо при симулативен фалит и лъснала грозна схема държавата гледа безучастно?! Борис Бояджиев още ли страхува държавата?! До кога, а негов адвокат е Радан Кънев естествено! 
Известен с мутренския си подход и заплахи с принадлежността си към Държавна сигурност, мръсните номера от най-долнопробно ниво (улични), както и протекциите, които твърди, че имал като се представял от името на Ген. Любен Гоцев за да постига целите си.
Борис Бояджиев 1997г. измами българската църква и взе пари, с които направи фонда за грабежи на българския народ. Това е фонда за масова приватизация „Св. Никола“. През 1998г. набързо се отърва от неудобната църква, като вече беше измамил българския народ да си даде боновите книжки, за да може Бояджиев да прибере активи за близо 1 000 000 000(един милиард)  лева.
Коментари