ГОРЕЩО! Разпердушинеха Зелените в Дряново, купуват гласове?


Изборите на 27 октомври минаха и сега предстои балотаж в неделя на 3 ноември. Интересно е да бъдат анализирани резултатите от изборите за общински съвет в община Дряново. В битката влизат общо 9 партии и коалиции.

Интересното е обаче колко гласа събират новосформирана коалиция „Партия на зелените“, в която влизат СДС и Движение 21. Коалиция, която се сформира набързо преди изборите и няма нищо общо със „Зелените“ като в програмата няма нито една точка, която да засяга екологията. Друг интересен факт е колко гласове печелят на изборите, а именно най-много от всички други партии, внушителните 973 гласа. Чудно е как най-големите партии БСП и ГЕРБ не успяват да преборят „Зелените“?

Друго любопитно е кои хора са в листата за общински съветници на „Зелените“… местните и скандални феодали като братята Стефан Енчев, Николай Енчев, д-р Нено Ненов и Галин Герганов. Хора, които претендират с възможности и страхуват избирателите. Същите тези хора искат да управляват община Дряново и се опитват всячески да се домогнат до властта, а властта я виждат в лицето на техния любимец и икономически изгоден партньор Мирослав Семов, който също е издигнат като независим кандидат за кмет на Дряново.

За въпросните лица по информация на медията ни има входирани сигнали до компетентните служби за купуване на гласове за балотажа тази неделя в Дряново, в който се споменава, че се дават от 50 до 100 лв. Като хората биват и заплашвани от купувачите, че трябва да гласуват точно определено за Семов или ще останат на улицата.

Очаквайте продължение, в което ще ви покажем как горепосочените имена са се облагодетелствали по управлението на досегашния кмет на Дряново…

Коментари