ГОРЕЩО! Кои са спряганите имена за депутати от област Ловеч?


Парламентарните избори през 2021 година наближават. Втори ден продължават консултациите при Президента относно това дали държавата, ЦИК и местната власт ще се справят с организацията на изборите по време на пандемия. Обсъждат се две дати – 28 март или 18 април като до края на месеца президента Румен Радев тряба да издаде Указ за насрочване на изборите.

Въпреки това трескаво се редят листи за депутати от всички парти. TroyanPress разполага с информация от свои източници за част от спряганите имена за народни представители от някои политически парти за област Ловеч.
В БСП се говори за трима силни социалисти, които да са в челната тройка – Минчо Казанджиев /бивш кмет на Община Ловеч/, сегашният депутат Милко Недялков и троянецът общински съветник Владимир Хаджийски, но не е изключено за водач да бъде посочен и човек от БСП-София.

Водач на листата на ГЕРБ най-вероятно отново ще бъде сегашният зам.-министър на МРРБ и наш земляк Николай Нанков. След Нанков се спрягат имената на сегашния народен представител от Луковит Калин Василев, общинският съветник от Угърчин Цветозар Мичевски и председателят на ОбС-Троян Петко Пенков.

От ДПС  по всяка вероятност ще заложат на Джейхан Ибрямов за водач на листата.

За партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ все още няма информация кой ще е водач и кои са спряганите имена в листата. От източници разбрахме, че там най-вероятно ще има изненади.
Социолозите прогнозират именно, че Трифонов ще бъде голямата изненада на тези избори като в момента му дават трета политическа сила, което означава, че най-вероятно битката за 5-я депутат от област Ловеч ще бъде много оспорвана.

Коментари