ГНЕВНИ ЧИТАТЕЛИ ИЗРИГНАХА! ИЧЕВ СТИГНАЛ ДЪНОТО като се правел на болен! Имал камъни в бъбреците и не можел да ходи на работа, но се шляе по улиците?!


Читатели загряха телефона на редакцията днес. Депутати също звъняха, благодаря за подкрепата на няколкото от тях! Читатели изригнаха и разказаха как Ичев се прививал от болки и не можел да стои изправен, нещо повече, лекарите били толкова втрещени от състоянието му, че му дали домашно лечение от началото на февруари 2018 г. до началото на март 2018 г. Това прави повече от месец! През цялото това време Ичев не е подгъвал крак, напротив! Потърсихме вътрешна сигурност на МВР за коментар, очакваме проверка и отговор.

От справка в Ловешкия административен съд разбрахме, че той обжалва преместването си от гр. Ловеч в гр. Луковит. Основният мотив бил отдалечеността от Троян, при условие, че има чисто нов апартамент в Ловеч, ремонтиран най-вероятно от Сдружение „Троян 166“, преди да напусне мястото си като началник на РПУ-Троян. Запознати коментират, че самият Марин Ичев е командировал също хора от Троян в Луковит, това бил полицая г-н Иво Желязков. Целта била да повишат ефективността.

Защо Марин Ичев не може да изпълнява служебните си задължения за повишаване на ефективността е големият въпрос? А симулира ли влошено здравословно състояние и прави ли се на шут? Това нормално поведение ли е за едни мл. разследващ полицай? Представете си, ако зависите от него какво може да ви се случи, а има хора, които са в това положение?!!! Как се нарича това? 

Коментари