В сърцето на старинния Созопол избраха Мисис Планет 2016


Най-престижният международен конкурс за омъжени дами Мисис Планет се проведе на 27-ми юни на Амфитеатъра в старинния Созопол.
Лицензиант и председател на 20-членното международното жури е Ирина Папазова собственик на агенция Интерсаунд.
За форума пристигнаха дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка, Австралия. Гост-хотел отново беше Грийн лайф ризорт Созопол. Наситена едноседмична програма предшестваше финала: брифинг с Кмета на Община Созопол, разглеждане на региона и забележтелностите му , както и с конференции   свързани с Гриин Планет и опазването  на планетарното еко развновесие. Участваха и в Фешън ШОУ и Интервю с международното жури.
Вълнуващо начало на конкурса  започна с кръг на нациите,където всяка участничка, облечена в национален костюм представи себе си и своята страна на фона на националния флаг. Второто дефиле беше свързано с екологичната мисия на конкурса „Еко планета“ – да запазим природата чиста за нашите деца. В него дамите сътвориха невероятно шоу, облечени в тоалети от еко-материали. Атрактивно шоу на таланта изненада с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка по своему различна и интересна. За финал и награждаване участничките се появиха в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите държави.
Завладяващата денс-хореография е дело на Кремена Шопова-председател на БФСТД, а режисьор на спектакълът за поредна година е Мартин Желев.
Участничките получиха подаръци от Cristian of Roma. Официален превозвач на конкурса по традиция беше туристическа агенция Дари травел.
Класиране:
MRS  PLANET 2016 III runner up  Maia Juhansoo-Estonia
MRS  PLANET 2016 II runner up  Sri Rajitha Edula-Australia
MRS  PLANET 2016 I runner up  Chantelle Owens-  South Africa
 MRS  PLANET BEAUTY 2016 Olesya Ponamarenko- Russia
MRS  PLANET TALENT  2016  Rada Kuzmina-Tatarstan
MRS  PLANET  2016 Renata Chaparovska- Macedonia    
През 2017 година конкурсът ще напусне България, за да даде възможност на една от победителките да бъде домакин на международния форум за омъжени дами MRS  PLANET  2017.

 

Снимки: HiLife

Коментари