В Ловешкия окръжен съд: „Делта Гард“ срещу Гошо Гъза


Двете пудри на 2016:  Георги Георгиев и Радан Кънев
Двете пудри на 2016: Георги Георгиев и Радан Кънев

На 4 май в Ловешкия окръжен съд ще се гледа делото за клевета на охранителната фирма „Делта Гард“ срещу ловешкия бизнесмен Георги Георгиев по известен като Гошо Гъза. 

Делото е относно клевети, казани от Георги Георгиев миналата година по време на влизането на ЧСИ и охранителите на „Делта Гард“ в хотела му в град Априлци. Тогава бизнесмена се оплака пред медиите, че мутри са нахълтали в хотела му и му взимат бизнеса. Излезе и ексклузивен материал в сайта pik.bg с цитат/Дора Георгиева пред ПИК: ЧСИ блокира хотела ни с мутри! Гони туристи, запечатва входове и изходи/от изявление на сестрата на Георгиев – Дора Георгиева.

Припомняме, че кумецът на Цветан Василев Георги Георгиев е длъжник на КТБ с неколкостотин милиона, които не ги връща и съвсем нормално е да се стигне до отнемането му на хотела от ЧСИ, а и да не забравяме и съпротивата, която бизнесменът показа тогава.

Интересен е фактът, че в исковата молба на Георги Георгиев е написано, че той не е наричал „мутри“ охранителите на „Делта Гард“, а медиите са си измислили всичко.

Фирма „Делта Гард“ си търсят правата в съда, защото употребените квалификации от Георгиев уронват имиджа на фирмата и така тя търпи загуби.

Очаквайте ексклузивно само при нас решението на съда!

Коментари