Въпроси към доносниците на Държавна сигурност – Георги Богданов и Борис Бояджиев, къде са парите на народа …? Сезон 2, епизод 4


Въпросите, които вълнуват нашите читатели са къде са крадените бонови книжки по образуваното пр.пр. 7271/2000 година по описа на Софийска градска прокуратура водено срещу инвестиционния посредник цели 14 години и после прекратено поради изтичане на давност. При справка в системата на СГП се вижда, че делото е прекратено през лятото на 2014г. и Борис Бояджиев, които бил изпълнителен директор на приватизационния фонд „Св.Никола“ прекръстен на Индустриална Холдингова Комапния и ликвидаторът на фонда  Георги Богданов нито дума, нищо по темата с крадените бонови книжки, а хората си чакат парите.
Защо Бояджиев не съдейства на прокуратурата, защо Богданов не съдейства на прокуратурата, защо не и помагат да установят къде са крадените бонови книжки и кой е бенифициентът по прехвърлянето на боновите книжки преобразувани в акции. Кой е той? Установихме, че е съдружник на Борис Бояджиев и носи името Веселин Милков Янков и е управител заедно с Борис Бояджиев в „Стрийм Пампорово“ -ЕООД с ЕИК 175022702 свързано с Панамската офшорка наливала милиони там. А как така Борис Бояджиев хем съдружник с Веселин Янков в „Стрийм Пампорово“, хем не знае, че при него са отишли боновите книжки откраднати от троянци?! Явно не си говорят и не се познават! Това  са номера  от наръчника на Държавна сигурност, а ликвидаторът Георги Богданов като изпечен информатор на ДС въобще е пропуснал факта, че има престъпление, което се разследва и следва да задели пари за клетите хора, които са били измамени.

Ортакът на Борис Бояджиев

Бояджиев и Богданов обаче бързат да приключат агонията на фонда за масова приватизация „Свети Никола“ прекръстен на Индустриална Холдингова Компания, тъй като бил загубил 23 000 лева. Как така, питаме ние, след като Бояджиев пребира всички активи на фонда за грабежи на народа, днес Бояджиев печели милиони с активите, които по-рано загубил. 23 000 лева и това не е ли индикатор, че нещо се е случило. Нещо, което може да се определи като евентуално умишлен фалит или друго престъпление срещу акционерите и собствениците на бонови книжки, а Борис Бояджиев не е ли проявил безстопанственост и как така тогава е бил лош мениджър, а сега видно от финансовите отчети на дружествата, то те са в отлично състояние.

Всичко това води към въпросите има ли умишлен фалит и кражба на активи и бонови книжки за милиони- милиарди?! Чакаме прокуратурата да отговори на тези въпроси!!!


Коментари