„Възраждане“ Ловеч откри кампанията си с водосвет в катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“


Местната организация на „Възраждане“ откри официално кампанията за предстоящите избори. Програмата включваше водосвет в катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“ и започна в 16:30 часа с посещението в храма. На събитието присъстваха гости, симпатизанти от цялата област и членове на местната структура.

Те имаха възможността да се запознаят с кандидатите и да разберат повече за местните инициативи и политика на организацията. Ивелин Първанов, който е водач за област Ловеч, откри събитието, присъстваха и Глория Данчева, втора в листата на „Възраждане“ за областта и общински съветник в гр. Априлци от квотата на „Възраждане“, Марин Генов, трети по ред в листата, и Моника Петрова, четвърта в листата. 

Ивелин Първанов приветства присъстващите гости и симпатизанти и представи една от основните цели на организацията. Той призова българите да гласуват на предстоящите избори, да бъдат ангажирани с политическите платформи на всички участници, за да могат да направят информиран избор. „Със своята последователност и твърдост при защита на поставените цели и изявени идеали, „Възраждане“ е един позитивен пример за българската политика.“ – каза той. Време е да върнем морала и честта в българската политика – посочи Първанов. 

Събитието продължи на площад „Екзарх Йосиф I“, където присъстващите се запознаха и с кандидатите за областта. Споделиха се много позитивни емоции и очаквания. Програмата продължи с шествие през центъра на града, което започна в 18:00 часа, придружено с музика и традиционни български ритми. 

„Възраждане“ е с номер 12!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари