Втори перверзен клип с Христо Гешов: „Да си оближеш пръстите“! (ВИДЕО +18)


Източник: blitz.bg

След абсолютната погнуса, която предизвика първия клип с „разследващия журналист“ Христо Гешов, на който се вижда как езикът му обхожда мръсна тоалетна чиния, а „моралистът“ плува в блаженство от този факт, БЛИЦ установи, че в интернет се разпространява и нов клип, който надминава всичко, което някога сте виждали!

На селфи-видеото с продължителност близо две минути, Христо Гешов разкрива всички прелести на задните си части, като ръцете му палаво проникват на място, което би трябвало да има съвсем друга функция, след което посещават и …устата му. Приближеният на Иво Прокопиев жълтопаветен протестър Гешов, спонсориран от „Америка за България“, обаче не се отвращава от това по никакъв начин, напротив, очевидно е, че не му е за пръв път, както и че изпитва видима наслада. Още повече, че и на този извратен клип Гешов отново ближе добре познатата тоалетна чиния, която явно е основен атрибут в игрите му.

След скандала със задника на Радан Кънев, познат в хомо средите като Рада Дълбоката, и клиповете на Христо Гешов със сигурност ще останат в историята на медийно-обществената ни среда. За съжаление не толкова с перверзията си, колкото с факта, че хора като Гешов, Прокопиев и Кънев промиват общественото съзнание и най-нагло претендират да са „новия морал“, докато скрито извършват неща, от които всеки нормален човек би потънал в земята от срам. Защото дали ще си снимаш задника, ще си оближеш пръстите, ще целуваш тоалетна чиния или ще забогатееш по криминален начин, докато убеждаващ българите колко са зле, че трябва точно ти да ги „оправиш“, няма голямо значение.

Вижте видеото ТУК.Коментари