ВИДЕО! Лъснаха измамите на лъжеца Борис Бояджиев (малкият Банев), Сезон 1, Част 1


Борис Бояджиев  е патологичен лъжец, мутра от 90-те години на миналия век и станал милиардер на гърба на народа, чрез кървавите схеми на грабеж на народа наречени масова приватизация.  Бояджиев днес е най-яростният защитник на Банев, а как иначе от един край са, земляци са Банев от Любимец, Бояджиев от Асеновград.

Борис Бояджиев се представя, че е от Троян, че рода му бил троянски, но фамилии Бояджиеви има и в цяла България. Защо точно Троян?! През годините Борис Бояджиев си сменя етикета постоянно, но защо? Защото е доносник от Държавна сигурност, защото е приватизатор обрал България като Банев, защото жена му Теменужка Митевска (сега Бояджиева) е сестра на Петко Митевски свързан с обира на 21 млн. лева на Алфабанк?!

През 2003 г. Борис Бояджиев бива представен като бизнесмен от гр. Пловдив и много близък до генералите от Държавна сигурност. Тогава кмета на Троян Дилян Енкин му продава Общинската фирма „Балканска Звезда“ на цената на панелен апартамент.  Борис Бояджиев обаче е от Асеновград, а това не е в Троянска община.
Днес Бояджиев е свързван с:
– обира на века с 21 000 000 лева от Алфабанк от Петко Митевски, който казал че парите ги похарчил за лични и и семейни нужди, а Митевски е брат на съпругата на Борис Бояджиев;
– фалита на фонда за масова приватизация „Св. Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова Компания), днес активите са негова собственост, а народът измамен и гладен;
– фалита на Елма-АД в схема с Банев и излъганите работници и служители, които си дадоха боновите книжки в „Свети Никола“, за да може Бояджиев с техните бонове да стане милиардер!
До кога Бояджиев ще ни прави на глупаци, колко обира още трябва да направи!? Радан Кънев е негов адвокат, а Бояджиев се бори за реформа като иска оставка на правителството, на главния прокурор, на всички, които му пречат, а защо сега го иска г-н Бояджиев и г.н Банев, явно защото някой пита къде са парите, откраднатите от народа пари?! Най-накрая държавата да си влезе в ролята и да прилага закона и за измамниците, иначе затвора е пълен с хора откраднали един хляб или кило пирони, но да се нахранят, не да стават милиардери на наш гръб. 
Коментари