ВЗРИВЯВАЩИ РАЗКРИТИЯ!  Обирджията на народа Борис Бояджиев  забърсал леярната „Димо Дичев“ в Харманли, днес  лъже, че е  Елпром, това е едва началото … само вижте и ще настръхнете от мащабите на обира!


Интересното е, че скандалният измамник Борис Бояджиев заграбва последната дупка на кавала в машиностроенето наречена на името на партизанин – леярната „Димо Дичев“ в гр. Харманли. Там обаче имат проблем, това е леярна и никой не е виждал, камо ли да е правил  електромотор на Елпром. Това е причината с мимикрия да искат да се правят на Елпром Троян, като 1997г. прекръщават цеха си от „Димо Дичев“ на „Елпром Харманли“. Важно е да се подчертае, че този цех е по-скоро леярна. Той е заграбен от селяндура Бояджиев, чрез схемата му за грабежи и измами облечена в името приватизационен фонд „Св. Никола“. Така чудото става. Мутренските времена, към които принадлежи Борис Бояджиев не са си тръгвали. Митовете и легендите са смразяващи. През 2011 г. Бояджиев превзема приватизацонен фонд „Индустриална Холдингова Компания“ (бивш „Св. Никола“) и от фонд за масова приватизация се превръща в частен, негов и на сестра му. През 2011 г. Борис Бояджиев решава да унищожи Елма – АД и пуска молба за несъстоятелност, члез свой приятел от ЕЛКОМ – ЕООД Италия.

На 08.12. 2011 г. под вх.№7514 в 13:15 ч. в Окръжен съд – Ловеч постъпва молба от фирма „Елком“ ООД- Милано с искане да бъде обявена фирмата „Елма“ АД в несъстоятелност. На 19.05.2017г. „Елком“ ООД продава на „Глобекс“ – ЕООД  с представител Борис Бояджиев вземането си от 30 000 лв. срещу 1 000 лв.
На снимката - Молбата за откриване на производство по несъстоятелност на Елма-АД и Договор за Цесия с Борис Бояджиев
На снимката – Молбата за откриване на производство по несъстоятелност на Елма-АД и Договор за Цесия с Борис Бояджиев

Ченгеджийските номера са несконечни, а маменето там се е превърнало в занаят. Чадърът над Борис Бояджиев е голям, както той казва. Бояджиев е човек на ген. Гоцев, който е и негов съдружник, нещо с което се хвали навсякъде. Не случайно Борис Бояджиев е винаги на протести срещу Бойко Борисов. Бояджиев е в редиците на „Да(Й) България“, позната като патладжанената партия. Там са се събрали всички БКП деятели като внука на Пеко Таков – умрелият скандален доц. Кристиан Таков, ползвал всички привилегии на Комунизма, се нарече десидент и почна да се бори за демокрация, това направи и Христо Иванов, който има същата участ, а двамата са учредителите на партията, която е изградена от хора били в тъмното червено политическо пространство, сега се правят на тъмно сини, а от смесването на червено със синьо се получава лилавия цвят, така партията стана известна като патладжанената. Притурката от зеленото е платената пасмина на зелените, които са на абонамент и протестират по поръчка и срещу заплащане. Тези зелени, които не виждат катастрофалните проблеми от работата на Каолини, и куп други рудници, но виждат проблем с пистите в Банско и Витоша.

Патладжанената партия е майката на Борис Бояджиев, въпреки че той се прави на БСП активист.
Така селският бек Борис Бояджиев обира църквата с парите и учредява приватизационен фонд „Св. Никола“. А така обира и миряните. После обира народа като ги мами, че е фалирал приватизационен фонд „Св. Никола“, а той цели да го придобие на безценица. Така мами народа. Между другото вече е забърсал 21 млн. от „Алфабанк“, чрез Петко Митевски, брат на жена му Теменужка Митевски (Бояджиева по мъж). Така обира и банка. Това са достатъчно данни в една правова държава да бъдат образувани поне 5 наказателни дела. Проблемът е, че крадецът вика дръжте крадеца и се прави на жертва, а това го умее най-добре.

Криминалният приватизатор Борис Бояджиев се срамува от това, че е родом от Асеновград и лъже, че е от Троян, но никой, никога не го е виждал тук. Затова майка му е от Агатово (Севлиевско), а баща му от Шумен. Борис Бояджиев е бил ченге към държавна сигурност и е топил всичките си познати, но в Пловдив.

Коментари