Весела Джамбазова с нов УСПЕХ


Весела Джамбазова от СОУ „Васил Левски“ – Троян се представи блестящо на престижния Международен вокално-инструментален конкурс „ГЛАСОВЕТЕ ВИ ЧУВАМЕ“ и заслужено получи голямата награда.

Международният вокално-инструментален конкурс (МВИК) „Гласовете ви чуваме“ се провежда в рамките на организирания от фолклорна формация „Фонтан“ Международен лагер-фестивал „Равда“ и надсловът му е „В новия век с танци, песни и обич“. Реализацията на подобна мащабна проява е възможна благодарение на помощта и съдействието на: МОН, МК и Столичен инспекторат по образованието, община Несебър, КК „Слънчев бряг“, Арена-театър „Свети Влас“, вилно селище „Елените“, сдружение „Евтерпани“, Арт- и фолклорен център „Нестия“, както и с медийната подкрепа на БНР и БНТ.

Цел на фестивала да се даде възможност на млади певци и танцьори да представят талантите си на концерти на различни сцени в морските курорти Равда, Слънчев бряг, Свети Влас, Елените и Несебър. Добре дошли са и начинаещи, и вече натрупали опит колективи, групи и индивидуални изпълнители – без ограничения за възраст на изпълнителите и жанр на творбите.

Източник: vlevski.eu

Коментари