Вероника Димитрова, Мис Троян 2016: Изключително съм щастлива от победата


CE8A1414– Вероника, как се чувстваш няколко дни след като победи и спечели първо място в конкурса „Мис България Троян 2016“?

– Много съм развълнувана и щастлива, защото никога не съм очаквала и предполагала, че това ще се случи. Все още не мога да възприема какво стана и само по снимките си спомням, защото честно казано бях изключително притеснена и развълнувана по време на конкурса. Изключително съм щастлива от победата!

– Какво ще ти даде тази победа?

– Може би ще ми отвори нови врати в живота и в бъдещото ми професионално развитие.

– Как приеха победата ти твоите близки?

Вероника заедно с нейната майка Ивелина Борисова
Вероника заедно с нейната майка Ивелина Борисова

– Все още са в еуфория, както и аз. Това е един неочакван успех за моето семейство, защото никой от тях не е предполагал, че нещо толкова хубаво може да ми се случи. Всички свързват тези конкурси с това, че са нагласени и платени. Дори и аз си мислих до последно, че е така, защото преди конкурса се появиха множество спекулации, че определено момиче ще спечели. И когато вече бях загубила надежда, точно в този момент съобщиха името ми, при което не можах да реагирам веднага. Чак след няколко секунди разбрах, че аз съм „Мис Троян 2016“. Дори и сега не мога да повярвам, че съм първата троянка в историята на този конкурс, която ще участва на „Мис България“.

– Какво мислиш за предстоящо ти участие в националния конкурс на есен в София – „Мис България“?

– Ами какво да ви кажа. Мисля го още от момента, в който разбрах, че аз съм „Мис Троян 2016“. За мен ще е изключително предизвикателство участието в националния конкурс на есен. Доколкото разбрах ще бъде излъчван на живо по bTV, но все още не е ясно дали това ще е телевизията. С мен работи голям екип от „Интерсаунд“ и разбира се „TroyanPress“, на които съм изключително благодарна за всичко, което правят за мен. Много ми е притеснено, но вярвам, че ще се представя добре, защото моето семейство ме подкрепя и са плътно зад мен, а това е най-важното, за да бъда силна и да успявам.

– Какво е мнението ти за твоите подгласнички – Моника Костова и Ванеса Колчевска?

– Преди всичко с Моника и Ванеса сме приятелки и се разбираме много, както и с другите участнички. Те са наистина красиви и интелигентни момичета и всяка от тях заслужава първото място. И въпреки че конкурса вече приключи, аз и останалите момичета продължаваме да поддържаме приятелски отношения.

Вероника Димитрова заедно с Валентин Бечев
Вероника Димитрова заедно с Валентин Бечев

– Как възприеха съучениците ти твоята победа? 

– Аз уча в СОУ „Васил Левски“ – Троян в паралелка с изучаване на чужд език (английски и испански). Приятелите ми в училище буквално ме посрещнаха с думите: „О, миската, няма ли да черпиш“. Всички ме поздравиха и ми се радваха, че съм спечелила. Много пожелания ми отправиха за предстоящия национален кръг и разбира се да победя и да стана „МИС БЪЛГАРИЯ 2016“!

Коментари