Валентина Христова е късметлийката, която в края на 2015 г. си спечели уикенд-почивка в Троян


Валентина Христова и съпругът й, които спечелиха уикенд-почивка от кампанията на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, радио N-Joy и радио Z-Rock „Как променихме България“, бяха на гости в кабинета на кмета на Община Троян.

Припомняме, че в края на изминалата 2015 г., кампанията инициира  популяризиране, чрез радиоефира, на успешни проекти в сферата на туризма, осъществени чрез финансиране от Европейския съюз по Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013 г.“. Община Троян се включи в надпреварата с представяне на проекта „Провеждане на иновативно културно събитие в Община Троян – Български фестивал на сливата“, а слушателите на двете радиа дадоха най-висока оценка именно за троянския проект.

Г-жа Михайлова връчи наградата на победителката Валентина Христова от гр. Павликени – ваучер за уикенд почивка, любезно предоставен от хотел „Балкан“, с. Чифлик. Кметът на Троян покани Валентина и съпругът й да присъстват на тазгодишното издание на „Български фестивал на сливата“, което ще се проведе от 22 до 25 септември и да станат част от една традиция с вкус и настроение.

 

 

Станислава Цукева

„Връзки с обществеността“

Коментари