БТВ скандално скри Черния лебед – съпругата на Лозан Панов! Извади ли я през мазето?


БТВ скандално скри тази неделя съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов – Елисавета. Тя бе специален гост в предаването „120 минути“ дни, след като върза журналистите и не пристигна на пресконференция, която сама бе организирала. 

Водещият Светослав Иванов обяви два пъти – в началото и в края, че интервюто е на живо. Още от вчера обаче в Канал 3, твърди, че имам информация, че интервюто е записано предварително. Въпреки това изданието не допуснало, че най-голямата българска телевизия ще си позволи да участва в такъв пошъл сценарий с предварително записано интервю, което предполага предварително уточнени въпроси, а защо не и монтаж. Затова и Канал 3 изпратили репортерски екип в НДК, който да се опита да зададе своите въпроси на г-жа Панова. Тя обаче нито пристигнала в сградата на телевизията, нито си тръгнала оттам.

Така се потвърждава информацията, че интервюто с известната като „Черен лебед“ съпруга на съдия номер 1 е на запис и в момента тя гледа телевизия от луксозния си „Артекс“. Другият вариант е Панова да се е евакуирала през мазето на НДК. Това е и причината да попитаме БТВ – през мазето ли извадихте Елисавета Панова? 

Семейство Панови вероятно са изгледали на спокойствие интервюто за БТВ от просторния си хол на своя „Артекс“ Така Елисавета Панова отново не успя да отговори на въпросите на медиите, а съпругът й, който определи себе си като „най-минатия“ в скандала с апартаментите, продължава да заема поста си. Това става все по-одиозно след днешната поредна грандиозна излагация, в която го въвлече имотната му съпруга.

Елисавета не пожела да отговори точно какъв е искът й към България в Страсбург: „Той няма значение, важното е да живеем честно. Мисля, че е крайно време да получим признание от легитимен орган, че живеем в завладяна страна“, заяви тя. Светослав Иванов запита за очевидният куриоз в очите му: „Как така семейството на председателя на върховния съд завежда иск в Страсбург срещу липса на правосъдие в собствената му страна?“, поде той. „Просто трябва да признаем, че живеем в завладяна държава“, отново скочи срещу страната си Елисавета. На въпрос защо тогава Лозан Панов не се оттегли от съдебната система, като не вярва в нея, съпругата му заяви, че той бил длъжен да се бори докрай.

 

Коментари