БСП ТРОЯН ОТКРИ СВОЯТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!

Сигурни сме, че можем да успеем заедно – и не просто в кметската надпревара, а във всичко, което трябва да направим в нашия град, в нашата община“. С тези думи председателят на общинската организация на БСП Росен Веселинов поздрави членовете и симпатизантите на Българската социалистическа партия, събрали се в „Шато Монтан“ за официалното откриване на предизборната кампания за Местни избори 2019. На срещата присъстваха общинските съветници от БСП, както и новите кандидати.

Кое беше най-трудното за Донка Михайлова, първата жена кмет на Троян, през двата мандата като градоначалник?

„По време на откриването на кампанията споделих нещо много лично. Разказах как преди осем години, след спечелването на изборите, се изплаших. Изплаших се от отчаянието на хората, от липсата на самочувствие и надежда. Не знаех как един кмет може да се справи с това. Знаех как се изграждат управленски приоритети, как се управляват проекти, как се ръководи екип… Но как се работи против отчаянието не знаех.

Най-много ме разтревожи, че хората са обезсърчени. Те не виждаха смисъл да останат в Троян, да търсят тук своето бъдеще. Гледаха „навън“. Проблемите бяха толкова различни и разнопосочни.

Мисля, че след осем години като кмет намерихме пътя, поне за част от хората – с добре премерен баланс на политиките, с изграждане на тежката подземна инфраструктура, с по-добра жизнена среда, с въздействащи културни събития, с условия за образование и спорт. Всъщност ние успяхме, защото за всеки проблем търсехме конкретна политика. Именно в съчетаването на усилията, в откриването на различни източници на финансиране успяхме да решаваме отделните задачи. Да помогнем и на децата, и на младите, и на порасналите, и на възрастните. Да променим градската среда, да започнем да преодоляваме демографската криза.

Но още много ни предстои. Вярвам, че с общи усилия ще успеем!“

Гости бяха народните представители от БСП за България д-р Валентина Александрова и  Крум Зарков.

Крум Зарков

Крум Зарков поздрави домакините, като отбеляза, че   с  Троян го свързва нещо много важно и ценно. Когато един млад политик търси своето поведение, търси своето призвание, му е потребен ментор и духовен водач. За младите социалисти, за младите политици и за самия Крум Зарков политикът образец на професионализъм, почтеност и добронамереност е именно Донка Михайлова – личност от национален  и европейски калибър.

Ние вярваме в успеха на Донка Михайлова – през последните 8 години тя доказа, че знае и може. Но нейният избор не е достатъчен. Без подкрепата на Общинския съвет един кмет често се оказва „с вързани ръце“ – нещо, на което нерядко сме били свидетели.

Затова – подкрепете номер 56! Подкрепете нашия кмет, подкрепете неговия екип от общински съветници!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари