БРОЯНИ ЧАСОВЕ ОСТАВАТ ДО ГРАНДИОЗНИЯ ФЕСТИВАЛ НА БАЛКАНСКАТА МУЗИКА И КУХНЯ В СЕЛО ОРЕШАК, КОЙТО ЩЕ СЪБЕРЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ НА БАЛКАНИТЕ НА ЕДНО МЯСТО


Броени часове остават до откриването на втория фестивал на „Балканската музика и кухня в село Орешак“, който ще се проведе от 31 август до 3 септември.  Подготовката за него върви непрестанно. 24 часа без прекъсване се строи на поляната.

Посетителите ще могат да видят най-големият увеселителен парк,  направен специално за всички деца. Разположен на площ на над 2 декара. Над 50 000 лампички ще осветяват увеселителния парк в различни цветове и в тон с музиката от сцената!

Внушаваща сцена със звук, светлина и над 200 кг пиротехника ще гръмнат по време на откриването на фестивала на 31 август. Подготвен е специален видео екран до сцената, на който ще се излъчва концерта директно.

Припомняме, че фестивалът започва на 31 август от 10:00 часа. ВХОД СВОБОДЕН през всичките дни! Подготвена е за всеки един от дните разнообразна и интересна програма, която ще забавлява посетителите на фестивала – състезание по белот, табла, шах, пейнтбол, надяждане с балканска скара и други. За първи път ще има балканска шегерджийница и всеки ще може сам да си направи захаросана ябълка или захарно петле. За първи път и Карвинг на фестивала – изкуството да рисуваш върху плодове и зеленчуци! Очакват ви и много изненади, които ще се разберете по време на фестивала! Много подаръци ще има за победителите, които са подсигурени от нашите спонсори. Като един от тях е уикенд за двама в един приказен хотел в троянския балкан.

Над 3000 места ще има в бирарията, която ще обслужва посетителите. Направени за няколко бара, скари и каси, които ще спомогне за по-бързо обслужване на хората!

Над 20 български и чужди изпълнители ще се качат на сцената на фестивала в Орешак за четирите дни от него.

Ето и изпълнителите, които ще пеят на вечерните концерти по дни:

31 август – Здравко Петров от 19:00 часа и концерт на Драган Коич – Кеба от 20:00 часа
1 септември – Руси Русев от 19:00 часа и концерт на  Татяна от 20:00 часа
2 септември – Велина Папазова от 19:00 часа и концерт на формация Илия Илиев за балканска музика
3 септември – Брияна от 19:00 часа и концерт на Георги Милчев – Годжи от 20:00 часа

ВАЖНО! За посетителите с автомобили са подсигурени 4 паркинга! За вечерните концерти е възможно по преценка на полицията движението да бъде отбито на около 300 м от поляната, за да не се образува задръстване на входа на фестивала. Лица в нетрезво състояние и под влиянието на упойващи вещества няма да бъдат допускани на фестивала.

Очакваме ви от 31 август до 3 септември! Всеки ден от 10:00 часа до 23:00 часа! ВХОД СВОБОДЕН! Заповядайте да се насладите на любимата балканска кухня и музика на фестивала в село Орешак! Локацията е на поляната до механа „Горски кът“.

Коментари