Боян Чуков гневен: След 30-ина години преход към демокрация се върнахме в началната точка – българите са насъскани едни срещу други и се обричат на абсолютна мизерия


„Народът ни е тотално разделен и българите са насъскани едни срещу други. Народ, който е дълги години разединен няма бъдеще. И си гарантира години наред слаба държава и абсолютна мизерия“, написа в профила си във „Фейсбук“ анализаторът Боян Чуков. България е разединена заради антиправителствния протест, който прерасна в метеж. Протестърите толкова се озлобиха, че си позволиха да нападат оперната прима Райна Кабаиванска, дръзнала да критукува тях и президента Радев.

Ето какво пише Боян Чуков в социалната мрежа:

След 30-на години преход към демокрация се върнахме в началната точка. Народът ни е тотално разделен и българите са насъскани едни срещу други. Народ, който е дълги години разединен няма бъдеще. Никакво. Който и да го управлява. Разединен народ унищожава своята държавност и си гарантира години наред слаба държава и абсолютна мизерия. Жалко, че за 30-на години не научихме поне тази елементарна истина.

Източник: PIK.BG

Коментари