Борис Бояджиев фалирал Елма Троян, обрал работниците на Елма Троян , и всичко това е законно, пред очите на държавата и се бори за демокрация като Банев!


Фондът за масова приватизация „Св. Никола“ е учреден от Борис Бояджиев и ген. Любен Гоцев, както и други активисти на Държавна сигурност. В управителния съвет влиза и инж. Пенчо Адърски, който до 1996г. е директор на Елма-АД. Така работниците и служителите на  Елма-АД си дават боновите книжки на пирамидата „Св. Никола“, за да може през 1997г. фондът да заграби над 40 предприятия с щедри обещения за висока доходност като Банев.
През 2011г. Борис Бояджиев внася искане за фалита на фонда за масова приватизация, тъй като бил на загуба! А причината да е на загуба е предварително планирана в това, че нито едно от приватизираните дружества не отчита дивиденти към фонда за масова приватизация, а това е решено от мажоритарния собственик на дружествата Бояджиев. Така Бояджиев обезкървява фонда, за да го тласне във фалит. През 2011г фондът е в ликвидация, а активите стават собственост на Бояджиев и семейството му, а работниците на Елма-АД  не получават нищо?!
Днес всички активи на Борис Бояджиев са от грабежа на работниците и служителите на Елма-АД!!! Това е сговора, за който Мария Николова говореше пред Нова ТВ.
Коментари