Борис Бояджиев или Петко Митевски изригнаха…


Днес на електронната поща на медията, получихме имейл от фирма ХИМАТЕХ АД. Изпратен от Нора Пашалийска – служителка във фирмата. В сайта на фирмата е посочена като лице за контакт. Фирмата ХИМАТЕХ е собственост на Борис Бояджиев и във въпросната фирма най-вероятно е назначен на работа и обявеният за общодържавно издирване Петко Митевски, който открадна 21 млн. лв. от Алфа банк.

Въпросната г-жа Пашалийска е изпратила писмо, с което цели да оневини по някакъв начин лицето Борис Бояджиев и Петко Митевски. Писмото изхожда и е изписано от човек, който се представя за скандалния бизнесмен Борис Бояджиев, но най-вероятно е от Петко Митевски, както в. „Телеграф“съобщи позовавайки се на думите на сестрата на Митевски Теменужка Бояджиева, че от вчера Митевски трябва да е на работа във въпросната фирма намираща се на територията на Химическия факултет на СУ! А дали Митевски не е назначен на работа именно в ХИМАТЕХ?

В писмото до нас категорично се заявява, че сестра му Теменужка Бояджиева има роднинска връзка с Петко Митевски – брат и сестра. 

От това писмо започваме да си задаваме много въпроси, на които предстои да разберем отговорите:

  1. Коя е фирма ХИМАТЕХ АД ?
  2. Откъде идват парите за ХИМАТЕХ АД? 
  3. Каква е връзката на фирма ХИМАТЕХ АД с панамска офшорка? 
  4. Каква е връзката между ХИМАТЕХ АД, Панама и Борис Бояджиев? 
  5. Има ли пране на пари през панамска офшорка? 
  6. Има ли връзка Петко Митевски с панамската офшорка и каква е тя? 
  7. Гласът на Петко Митевски Борис Бояджиев ли? 

Днес се очаква да бъде пуснат в Интерпол за издирване лицето Петко Митевски, откраднал 21 млн. лв. като главен касиер на Алфа банк.

Ето и пълният текст на писмото пуснато до нас от служители на ХИМАТЕХ АД:

 

 

Коментари