БОМБА! Троянската полиция …


На днешната сесия на Общинския съвет в гр. Троян бе прочетен доклада за дейността и работата на Районната полицията -Троян за изминалата 2018 година. Полицията обра овациите за втора поредна година и бе определена като пример за подражание от всички. Нещо, което от години не бе виждано в гр. Троян. Думата взеха:
Г-н Минко Акимиов  (бивш началник на РПУ – Троян и настоящ зам.-председател на ОбС-Троян) изказа своето задоволство от постигнатите невероятни резултати през изминалите 2 години и изказа подкрепата си към г-жа Петкова. Г-н Акимов поясни, че най-красноречиво за отличната работата на полицията в Троян говорят и разкриването на всички тежки престъпления извършени на територията на община Троян. Също така изрази задоволството си от факта, че през последните 2 години  микро климат в районното е на много високо ниво, което води до сплотеност и мотивира състава да работят ефективно по разкриване и превенция на престъпността.
Петко Пенков (Председателя на ОбС – Троян) също изрази благодарността си към работата на полицията в лицето на началника Р. Петкова като добави, че присъствайки на отчета на Районното на 23.01.19г. е разбрал от директора на ОД МВР- Ловеч, че РУ-Троян е на първо място в Областта по всички критерии.
КМЕТА на гр. Троян , г-жа Донка Михайлова, отново благодари на служителите на Ръководството и служителите на  Полиция в Троян за доброто им взаимодействие и за реда и спокойствието които осигуряват на гражданите и гостите на  града. Само преди дни бе последния знаков арест на пореден „Ало Измамник“.
Г-н Васил Гадевски (общински съветник) също изказа своята благодарност и похвали местната полиция.
Следва продължение… 
Коментари