Бомба в Общинска банка – Ловеч ?


На 11.06.2015г.в 13.45ч. в РУ-Ловеч е подаден сигнал, че на телефон в община Ловеч анонимен женски глас е съобщил, че в местния клон на Общинска банка има бомба. Полицейски екип незабавно е отцепил района около банката и са евакуирани служителите, като след извършената проверка не е открито самоделно взривно устройство. Работата по случая продължава.

На 11.06.2015г. в 16.20ч. в сектор „Пътна полиция“ при ОД МВР-Ловеч, 76-годишен мъж от гр.Угърчин е представил за първоначална регистрация л.а. „Фолксваген Голф“, като при проверка е установено, че МПС е обявено за издирване от Испания. Автомобилът и документите свързани с неговата регистрация са иззети, а по случая е образувана преписка и са уведомени Окръжна прокуратура-Ловеч и бюро „СИРЕНЕ“ МВР.

В РУ-Луковит за срок от 24 часа е задържан Т.П-31 годишен от гр.Луковит, който е управлявал лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление и след употреба на алкохол /2,73 промила в издишания въздух/. По случая е образувано бързо производство.

Пресцентър ОД МВР-Ловеч

 

Коментари