Бойко Борисов: С Донка се караме един месец преди изборите и после работим


Визитата на премиера в Троян продължава. След като направи инспекция на инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и компостираща инсталация, Борисов се отклони от маршрута и посети Пожарната в Троян, където искаше да види с очите си колко красива е станала сградата след санирането. Пожарникарите останаха приятно изненадани от височайшата визита като успяха да си изпросят от Премиера и един пожарен пикап.

След това ескорта на министър-председателя премина и през РУ-Троян, където също видя докъде е стигнало санирането на сградата, като кметът Михайлова добави, че това в последната административна сграда в Троян, която е останала за саниране. Борисов каза едно голямо БРАВО на г-жа Михайлова като я похвали за успешното реализиране на проекти за саниране – всички админситративни сграда, 10 блока санирани и кандидатсване за още 10 блока да бъдат санирани.

Борисов със своето чувство за хумор заяви, че един месец преди избори се карат, а после работят заедно. Заедно с Бойко Борисов на визита в Троян са министрите Младен Маринов, Томислав Дончев, Владислав Горанов и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

В момента визитата продължава в кабинета на г-жа Михайлова, където тя ще постави други проблеми на жителите на Троян пред министър – председателя Бойко Борисов. След срещата в Община Троян делегацията ще посети и фирма Калинел.

Коментари