Битката за Троян в разгара си! Кои са спряганите имена на кандидати за кмет на Троян?


Предизборната битка за предстоящите местни избори в област Ловеч е в своя разгар. Свидетели сме различни ПР действия от нашите политици, които се опитват по различен начин да си препишат едно или друго нещо. Народните представители от Ловеч не спират да обикалят градове и села от областта като пчели, търсещи своя прашец. Предизборно сме свидетели на огромна загриженост на политиците към народа, но за съжаление само когато наближат избори. Вече се наблюдават и предизборно нагласени скандали, които целят да променят обществено мнение за дадена личност. Но всичко зависи от народа, от гласоподавателя, който често бива напазаруван от политическата система, защото гладът какво ли не прави…

В пространството се споделят най-различни имена на кандидати от различни политически сили в Троян. Безспорно всички се вълнуват дали сегашният кмет на Троян г-жа Донка Михайлова ще се кандидатира за трети мандат или ако не, то коя ще бъде кандидатурата на БСП-Троян.

Интересно е обаче, какво се случва в ГЕРБ – Троян. В пространството се спуснаха няколко имена на евентуални кандидати за кмет на Троян от ГЕРБ. Най-спряганите имена са на народния представител Иван Миховски, председателят на ОбС-Троян Петко Пенков и на общинския съветник и собственик на най-голямата фирма в Троян Калинел Марин Радевски.

Друг кандидат, който се коментира в обществото е Николай Тодоров от коалиция „Избор за Троян“. Припомняме, че той бе и председател на ОбС-Троян в този мандат, но бе свален от коалиционния си партньор ГЕРБ, с вот на недоверие.

Следва продължение…

Коментари