Битката за Ловеч в разгара си! Кои са спряганите имена на кандидати за кмет на Ловеч?


С поредна статия ще ви запознаем с предполагаемите кандидати за кметове в различните градове от област Ловеч. Вече писахме за Троян и сега е ред на областния град Ловеч.

В пространството в Ловеч се споменават няколко кандидата като и тук битката най-вероятно ще бъде между БСП и ГЕРБ. Все още и там, както и в Троян, не са обявени официално имената на кандидатите за кмет на Ловеч. Според слуховете от ГЕРБ спрягат името на сегашния шеф на АПИ и бивш областен управител Георги Терзийски, който в момента се ползва с изключително голямо доверие и може да бъде скритият коз на ГЕРБ. Нека да не забравяме, че именно Терзийски се бореше със зъби и нокти за спасяването на ловешката болница, което му донесе допълнително одобрение от избирателите.

Корнелия Маринова, която в момента е кмет на Ловеч, също е спрягана да се кандидатира за втори мандат. Въпреки че, тя си навлече много негативи с продължителния ремонт на централния площад в Ловеч. Това са две от ярките имена на ГЕРБ-Ловеч, които ловчанлии коментират. Да не забравяме, че се говори за евентуална кандидатура на Ваня Събчева, която в момента е областен управител на Ловеч и има натрупан солиден опит.

Народният представител от БСП Милко Недялков е също спряган за кандидат за кмет на Ловеч. Недялков е стойностен човек, той винаги е сред хората и ще бъде достоен кмет на Ловеч, споделят ловчанлии. Друго име, което се прокарва в пространството е това на Димитър Горов. Все още няма официално становище на БСП кой ще е кандидат за кмет на Ловеч.

Следва продължение…

Коментари