Беглецът от Темида Николай Банев се укрива от затвора!


Едно от наказателните дела водени от Прокуратурата срещу Николай Банев ще тръгне на 08 Март 2018г., въпреки че продължават да го издирват под дърво и камък . Забърсал коли, самолети и т.н. беглецът от темида Банев бе кандидат президент наскоро, а жена му кандидат евродепутат. Скандалите около тях никога не стихват, но това е типично както за Баневи, така и за Борис Бояджиев. Там схемата на кражби, измами и далавери е постоянна величина, а двамата приватизатора и Банев и Бояджиев използват натрупания опит като доносници и прошенописци и на юруш реват, че били жертви от някого. Но номерата им не минават. Днес вече никой не им вярва на цветните сънища. Банев и Бояджиев прибраха активи за милиарди, а днес са оглозгали всичко.

Какво се случи през последните няколко години със селянина от Любимец Никлой Банев. Перз 1996 година изведнъж от нищото придобива над 130 предприятия част от които структуроопределящи и двадесет години по-късно всичко е нарязано за скраб, разпродадено за стотинки и изхарчено по казина. Как обаче стана милиардер Никлай Банев? Ами чрез схемата за грабежи наречена масова приватизация и приватизационен фонд АКБ „Форес“. Днес този фонд е кух и е на разпореждане на Николай Банев. Тази схема е извъртял и другия скандален приватизатор Борис Бояджив от гр. Асеновград (уж от Троян). И двамата мамят народа чрез схемите на масовата приватизация. Междувременно народа е измамен и не е получил нищо, за сметка на Банев и Бояджиев.

Защо прокуратурата още спи и не потърси сметка на приватизаторите е въпроса, които ще задаваме всеки ден докато върнат откраднатото от народа, от нас. България е на това положение заради тях.

Всички ние сме обрани, а младите нямат работа и бъдеще в България точно заради тях. Нещо повече младите берат ягоди в Англия и ни третират като бели роби.

До кога ? Да кажем не на страха от тях.

Коментари