Бащицата на КОРУПЦИЯТА- Борис Бояджиев и ордата му…


Кой друг може да ви говори за корупция, ами този който се е ползвал от нея и който я ползва естествено. Представете си да питате една чистачка за това що е то корупция, ще вдига рамене, но Борис Бояджиев ще ви говори в детайли! Не че манталитета на мекерето Бояджиев е нещо повече от „0“ , напротив! Бояджиев се е възползвал от всички, за да стигне до висотите в корупционните практики. На първо място ДС на БКП му помага да създаде фонд за масова приватизация през 1996г. , както и Банев. Реформаторите и Да(й) България поели щафетата и днес са новите му покровители, а той естествено е къртицата в БСП! За това му казват, че е мекере и селски бек! Ние по троянски му казваме комански свидетел. “

Колко е платил Борис Бояджиев да потулят пр.пр. 7271/2000г. по описа на СГП , слуховете са много и всички са свързани с шестцифрена сума. Георги Богданов (известен като Жоро бракониера) е ликвидирал приватизационен фонд ПФ “Св. Никола” като е забравил да издири хилядите измамени или да  задели пари от ликвидацията.
Днес Георги Богданов е второто лице на корупцията по схемата води те на лов, а ти му помагаш да реши дело. Богданов източи ПФ “Св. Никола” по сафарита в Африка, като за едно такова пръснал няколко стотин хиляди долара! Това за сметка на фонда, който обяви фалит! Богданов не крие разточителства си за разлика от Бояджиев, който го играе на скъсана бабетка с два пуловера и един костюм!

Коментари