Антон Кутев пуснал терористката Манолова и майките да нахлуят в сградата на парламента с болно дете – те отказват да си тръгнат


Продължава поредният опит за провокация от страна на майките на Мая Манолова да създават хаос и да си правят пиар на гърба на институциите. Вече близо час провалената омбудсманка, която вече се превръща в терористка срещу институциите, и трите й присъдружни майки на деца с увреждания не напускат фоайето на Народното събрание. Както ПИК съобщи, те дойдоха с искане да се срещнат с представители на ГЕРБ и са внесли писмо с в администрацията.

Отказват са обаче да си тръгнат, докато не получат час и дата за срещата. Председателят на парламента обаче реагира светкавично, за да не позволи отново Манолова и хората й да използват Народното събрание за политически цели. Караянчева обясни, че няма да позволи да употребят институцията и заяви, че ще обсъди с колегите си ден и час за срещата, но сега ще помоли НСО да въведе ред в парламента.

За капак 3-те присъдружни на провалената омбудсманка майки бяха довели и нищо неразбиращо дете с увреждане, което за пореден път употребяват, за да предизвикат съчувствие и да снимат в излъчванията си в социалните мрежи за настройване на обществото.

Хората на Манолова са били вкарани във фоайето на парламента от депутата от БСП Антон Кутев, който се отзовал на молбата им. Във въпросното фоайе обаче достъп имат всички гражани, тъй като се ползва като приемна. 

Подобен сценарий се разигра през пролетта отново с участието на присъдружните на Манолова няколко медицински сестри. Тогава НСО ги допусна в сградата на бившия Партиен дом, където останаха цяла нощ и редът бе въведен едва на следващия ден. След това стана ясно, че това е планирана провокация, каквато се случва и в момента. Шефът на НСО пък бе уволнен и не е ясно защо сега охранителите от службата не си вършат работата и не въвеждат ред. 

Входът, на който стоят Манолова и хората й обаче не се използва от депутатите и медиите и е само за граждани, така че провокаторите нямат никакъв достъп до народните избраници и няма да имат възможност да създадат хаос. Ползват обаче нахлуването си, представляващо по същество терористичен акт, за да си правят реклама с живи излъчвания в социалните мрежи. 

Репортерът на ПИК TV попита защо използват дете за политически цели, но вместо да отговорят хората на Манолова започнаха да обиждат журналистката и да скандират „Оставка“, тъй като са наясно, че нарушават закона. 

Коментари