Анита Маринова, началник на отдел „Услуги на гражданите“ в Община Троян, получи приз „Общинар-реформатор“ за 2018 г.


На XIIIта Годишна среща на местните власти, провела се от 1-3 октомври в к.к. Албена, Анита Маринова, началник на отдел „Услуги на гражданите“, получи заслужено приз за Общинар-реформатор.

Наградата е признание за усилията на Община Троян и специално на отдел „Услуги на гражданите“ за последователните усилия за въвеждане на комплексното административно обслужване на гражданите. Нееднократно общината бе отличавана като най-активно работещата публична институция по тази тема.

Анита Маринова е силно ангажирана във внедряването на все повече онлайн услуги за гражданите и бизнеса, с цел пестене на средства и време от страна на посетители на администрацията. Тя работи отдадено за внедряването на Комплексното административно обслужване и подобряване качеството на обслужване на гражданите и бизнеса.

Г-жа Маринова получи своята награда от председателя на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България и кмет на Велико Търново – Даниел Панов. „Това е оценка за труда и усилията, които положихме за подобряване на административното обслужване на община Троян“, каза Маринова на церемонията, като също така благодари на кмета Донка Михайлова, която подкрепя усилията на целия екип.

 

Коментари