Адвокат на Балканска звезда е и скандалната Румяна Ченалова


В ход е пореден опит на подсъдими и обвиняеми олигарси да разрешат проблемите си с правосъдието като премахнат основната пречка пред осигуряването на индулгенция срещу наказателни преследвания – независимостта на държавното обвинение.

Планът на задкулисните играчи цели и цялостна дестабилизация на държавата през провокации и атаки срещу всички власти – президент, правителство и парламент, освен осигуряването на имунитет срещу разследвания, но и с цел възстановяване на изгубени властови позиции и дори предизвикването на предсрочни парламентарни избори.

Поне от три седмици “професионални” протестъри, свързани с провалилите се на последните парламентарни избори лабораторни проекти на олигархията  – “Да(Й), България” и “Нова Република”, организират провеждането на мащабен протест, който да постави началото на дестабилизация на страната.

Макар и до момента да не е официално обявена, датата на протеста е известна – 14-ти юни. Задкулисните кукловоди са сътворили пошъл сценарий за координирано нагнетяване на напрежение в обществото чрез абсурдни и скандални твърдения. Елементарен начин за мотивиране на по-голям брой граждани, които след като станат жертва на масираните манипулации, ще решат да подкрепят поръчковите протести на олигархията.
Ключова роля в манипулирането на обществото играят две от марионетките на задкулисието – политизираният и зависим председател на Върховния касационен съд Лозан Панов и “гнилата ябълка” – уволнената от Темида бивша съдийка Румяна Ченалова.

За да заблудят ръководителите на най-висшите държавни власти, политици, магистрати, а и цялото българско общество, на пръв поглед Панов и Ченалова действат по две отделни и независими направления. Серията от изказвания на Панов и Ченалова, всъщност, освен участието им в координиран сценарий срещу държавата, за пореден път разкриват симбиозата, в която се намират от 2015 година насам олигарсите Иво Прокопиев, Огнян Донев с банкера-беглец Цветан Василев… виж още

Източник: blitz.bg

 

Снимките са използвани от: troyan21.com, bivol.bg, skandalno.net

Коментари