Авторът на първия геополитически роман в България е водач на листата на Възраждане в Ловеч


Политическа партия Възраждане в град Ловеч се явява на предстоящите избори на 4 април 2021 г. с пълна листа с кандидати за народни представители в Област Ловеч.

Водач на листата е Ивелин Първанов, на 47 години, писател. Автор на първия български геополитически роман „Атентаторът“. Има издадени книги на военно-историческа тема. Участник в първата мироопазваща мисия на българските въоръжени сили. Награден с медала на ООН „В служба на мира“.

Втори в листата на кандидати за депутати на 11 МИР Ловешки е Людмил Матев на 39 години. Той е роден и израснал в  град Ловеч, след което заминава в САЩ и завършва ORT колеж със диплом и ниво 9 на ESL. Днес е предприемач с успешен бизнес.

В листата още са: Станислав Николов, предприемач; Марин Генов, мениджър; Милен Белев, учител; Георги Цанов, предприемач; Найден Вутев, предприемач; Красимир Цоев, зъболекар, Георги  Нешев, предприемач.

Като приоритети в предизборната си програма политическа партия Възраждане поставя образованието, здравеопазването, повишаването на доходите на българите и справянето с демографската катастрофа. …

На първо място в предизборната си програма политическа партия Възраждане поставя семейството, образованието, здравеопазването, повишаването на доходите на българите, демографската катастрофа, подобряване на бизнес средата, повишаване на инвестициите, увеличаване на работните места, преодоляване на проблема с безработицата, националната сигурност и демографската криза.

  • Основното, за което народните представители на Възраждане ще работят в 45-то Народно събрание по отношение на здравеопазването, е премахването на търговския статут на болниците. 
  • За образованието се предвижда премахване на делегираните бюджети. 
  • За преодоляване на демографската криза е необходимо адекватно подпомагане на родителството и адекватна подкрепа от държавата за всяко българче, както и подкрепа за традиционното българско семейство.
  •  Пледираме за повишаване на доходите на българите, предвиждаме поредица от мерки за преодоляване на икономическата криза, привличане на инвестиции в България и разкриване на още работни места. 
  • Създаване на възможност за работа за всеки българин. Подобряване на стопанската среда на първо място, премахване на административната тежест за бизнеса. 
  • Въвеждане на стратегия за постигането на положителен търговски баланс.  България губи по 500 млн. лева на месец от негативен търговски баланс, което може да се промени при подкрепа на държавата на ключови български производители в определени сектори. 
  • Създаване на фонд за ежегодни инвестиции в начинаещи (startup) компании. България може да се превърне в център за развитие на информационните технологии на Балканите, а държавата – в инвеститор за предприемачите в сектора. 
  • За Възраждане първостепенен гарант за националната ни сигурност е войската, народните ни представители ще настояват за нейното възстановяване в редовен и наборен състав. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари