Представяме Троян на „Ваканция Спа Експо“


На 15.02.2017 г. бе открита 34-та Международна туристическа борса „Ваканция Спа Експо“, която ще продължи до 17-ти февруари в Интер Експо център-София.

Община Троян и тази година е представена със свой щанд на събитието, преминаващо под патронажа на Министерство на туризма. В деня на откриването министърът на туризма от временното правителство г-жа Стела Балтова и нейният заместник – Ирена Георгиева посетиха троянския щанд и се срещна с експертите от администрацията – Цветелина Калчева и Преслава Иванова. Министър Балтова и заместник-министър Георгиева получиха символичен подарък – троянска сливова ракия и поговориха с експертите от администрацията за троянския регион, който се оказа, че е добре познат за тях с минералните води и красивия Балкан. Заместник-министър Георгиева отбеляза доброто сътрудничество на Община Троян и АБТТА в последните години и домакинството на Троян в няколко важни форума.

Всички посетители могат да се запознаят със знакови събития в общината, които ще се проведат през 2017 г., туристическия потенциал на общината и разбира се, през тези три дни имат възможността да опитат от известната троянска сливова ракия.

Коментари